søndag 20. mai 2012
Kan anbefales!
Som jeg skrev om i forrige innlegg hadde vi gjester på 17. mai. På menyen sto grillmat, og jeg hadde lyst til å prøve noe nytt. Valget falt da på eltefritt brød. Jeg har helt siden jeg leste om denne måten å lage brød på hatt lyst til å prøve det. Og det sto virkelig til forventningene. Utrolig saftig med deilig sprø skorpe. Mmmm.... veldig godt. Siden jeg skulle servere det ved siden av grillmat valgte jeg å lage et brød med soltørkede tomater. Oppskriften fant jeg hos Trines matblogg. Trykk her så kommer du til oppskriften. Brødet er enkelt å lage. Du må bare beregne god tid, siden deigen skal heve i 12-20 timer.
Det blir helt sikkert ikke siste gang jeg lager eltefritt brød. :0)
Håper dere alle har hatt en deilig helg og at dere koser denne søndag ettermiddagen.
Jeg har ofte sett på slike oppskrifter, men ikke prøvd. Nå ble jeg fristet til å gjøre det;) Kan tenke meg at det blir veldig smakfullt når det får kose seg så lenge underveis;)
SvarSlettAh, såg godt ut! Har ikkje kome så langt at eg prøver så mykje nytt på kjøkkenet, men håpar eg ein gong gjer det, og då skal dette prøvast ut:) Ha ei god veke i vente!
SvarSlettDette såååå gooodt !
SvarSlettKan bare tenke meg hvor godt det må ha smakt og med sprø skorpe, lykke ;)
Fint dekke bord under her...!
Det er herlig godt, har bakt det to ganger allerede;)
SvarSlettHåper sola skinner på deg, for den skinner på meg;)
Takk for kjempekoselig 17-mai. Brødet var utrolig godt!
SvarSlett