mandag 9. juli 2012

Låvefest!


Den siste uka har vært hektisk, slitsom og utrolig hyggelig. Det er litt som skal på plass når en skal ha 70 års grillfest i låven med 86 gjester.


Låven ble ryddet. På vegger og tak ble det hengt opp veiduk for for å gjøre det lunere og lysere og det ble pyntet med bjørketrær og markblomster.Værgudene var ikke helt på vår side, så det ble lagt frem tepper slik at ingen skulle sitte å fryse ut over kvelden. Men heldigvis ble det lite vind og en ganske varm kveld til tross for at solen holdt seg borte og vi i perioder hadde regn. Så teppene fikk stort sett ligge ubrukte.


I teltet som var satt opp på gårdsplassen ble deilig grillmat gjort i stand. Ingen spøk å skulle grille til 86 mennesker. Men med to dyktige svogere og en dyktig mann ved grillene ble kjøttet perfekt grillet. All ære til de. :0)


Mye godt tilbehør til grillmaten var det også.


Etter middag var det kakebord og jordbær og is til dessert.Kveldens yngste festdeltager satte stor pris på desserten.Håper dere også har hatt en hyggelig helg! Nå satser jeg på en litt roligere uke som kommer og lader opp til ny låvefest til neste helg. Da er det min manns fetter som skal feire sin 50 års dag. Men da skal jeg heldig vis bare være gjest. :o) Riktig god uke til dere alles sammen!

3 kommentarer:

Edny sine puslerier sa...

Du verden så flotte festlokaler!! Forstår godt du er sliten, for dette må ha vært litt av en jobb! Men som oftest er det verdt strevet når det er vellykket, og her er det nok mange gjester som vil samle på gode minner lenge:) Flott kakebord også!
Vel blåst, og slapp av med veldig god samvittighet;)

Tovepia sa...

Ja, her er jeg sikker på at alle gjester koste seg; utrolig flott og hyggelig pyntet!
Nyt ei rolig uke, det har du fortjent!
Klem;)

Emidoras verden sa...

Ja, her kan jeg tenke meg det ble et vellykket selskap:)
Flott pyntet og lurt med fiberduk.
Kakebordet så herlig ut.
Fortsatt fin uke!
Klem.