lørdag 6. oktober 2012

Bittelitt jul i oktober!


Jeg vet at det bare er i starten av oktober og at det er over to måneder til jul. Men jeg fikk en hyggelig mail med spørsmål om jeg kunne dele malene på nissene på juletreteppet jeg sydde i julegave til svigerforeldrene min sist jul. Og det er klart jeg kan. (Malen ligger litt lenger ned. Kopier den inn på pcen og skrives den ut hvis du har lyst.)

Jeg synes det er veldig hyggelig hvis noe av det jeg lager kan inspirere andre til å lage noe tilsvarende eller noe helt nytt. Jeg blir også veldig glad for hyggelige kommentarer og at dere med blogg linker tilbake hit hvis dere legger ut ting dere har laget etter oppskrifter fra denne bloggen. Da kan flere få gleden av oppskriften. :)
For uten dette juletreteppet har jeg også brukt disse nissene til å dekorere julestrømper (Slike som kan henges opp og fylles med godterier). De passer også fint som dekorasjon på duker, bordbrikker eller puter. Så her er det bare å være kreative.


Ha en riktig fin helg alle dere gode der ute!

7 kommentarer:

krepsemor sa...

Så artige nisser du har laget! Disse kan jo brukes i mange sammenhenger, og snart er det jul. Det pleier å gå veldig fort, altfor fort egentlig! Nå fikk jeg lyst til å finne stofflappene mine og sy litt igjen :)
Ønsker deg god helg!

H. sa...

Wow, såååå utrolig flink du er !
Disse nissene var da helt utrolig søte med sin knappenese :)

Men, dessverre, jeg er ingen kløpper med symaskinen, vi er liksom ikke så gode venner, slik som strikkepinnene og jeg er...jaja....

God helg ønskes deg, går det bra med studiene dine?

Jill Kristin Ø.Remme sa...

Så fint det ble da! Jeg er så julesjuk at jeg går å sniker i juleskapet stadig vekk:)

Den nye toppen på bloggen ble kjempefin:))

Fin helg:)

Smått og Stort sa...

Så grei du er! Disse var helt knall! Tusen takk for at du deler- bruker jeg malen skal jeg linke til deg :)
klem fra Sissel

Tovepia sa...

Kjempefine!!... og enkle også, så denne malen skal jeg lagre! takk skal du ha; det er faktisk ikke lenge til jul hvis en skal lage noe selv:)
Ha en god søndag videre, klem fra mæ;)

Anonym sa...

Kjempeflotte nisser! Du er jammen tidlig ute :) Jeg tok akkurat frem julekulebøkene mine nå, og lurer på om jeg skal lurestrikke en inne i mellom de andre tingene jeg strikker :) Ha en fin dag!

Anonym sa...

Så utrulig fint!! Og nå fikk jeg en skikkelig julefølelse inni mej! Snart er det jul :D Jeg også elsker at jeg kan lage noe som inspirere andre til å være kreative :) Den følelsen er kjempegod. Håper du får en fin dag :)