tirsdag 28. juni 2011

Nytt blomsterbed


Som jeg har skrevet om tidligere på bloggen så holder jeg på å lage nytt blomsterbed ved inngangsdøra. Dette arbeidet startet i påsken da vi fikk fylt opp med jord. Den gangen var det også veldig praktisk å ha en traktor. Det er i grunnen ganske overrskende hvor mye en kan bruke en traktor til i hagearbeidet. :0)


Det kom etter påske en periode hvor arbeidet sto ganske stille. Tiden ble brukt på drivhus og opparbeidelse av kjøkkenhage. Men nå i juni har det igjen blitt jobbet med bedet. Nå begynner det å ta form selv om det gjenstår endel.


På myren som er bygget opp skal det lages en benk med sitteplate i tre. Det har lenge vært planlagt å få laget denne ferdig. Men i konkurranse med mange andre prosjekter som bla. trapp ned til drivhuset har det ikke blitt tid til dette prosjektet. Og etter vår "lille" overraskelse i låven er jeg litt usikker på når den kommer øverst på rioriteringslisten. Som dere ser er det endel arbeid igjen der nede og dette er den siden av rommet hvor vi har kommet lengst. Men nå er det snart ferie så da blir det litt bedre tid til å få gjort ting her hjemme.Pelargoniane du ser i pottene i front er de jeg sådde selv i vinter. Veldig gøy at de har begynt å blomstre.
Vi skal begynne ferie snart og det gleder jeg meg veldig til. Selv om det meste av ferien skal brukes hjemme (og med mye jobbing) gleder jeg til å kunne senke skuldrene og tempoet og ta dagene litt som de kommer. En tur til Danmark for å besøke min søster blir det også. Det er alltid deilig å komme på besøk dit.


Håper dere alle har det bra og at dere titter innom igjen. Det er også alltid veldig hyggelig hvis dere legger igjen en liten hilsen slik at jeg ser hvem som titter innom.

4 kommentarer:

Evas hobbyer sa...

Det ble jo kjempefint:))
Ha fortsatt lykke til med alle prosjekta,
og en veldig god sommer:))

Karna sa...

Dette ble jo bare kjempe fint, fantastisk flott nytt bed....dere er kjempe flinke!

Planen min om å male vinduskarmer før de nye sprossene kommer ser ut til å regne bort også...sukk...men nå er vi lovet sommer fra i morgen, så kanskje.....

FruEnerstad sa...

Det er helt utrolig!
Minner nesten litt om programmet Extreme makeover når man ser traktoren igang (tjihi!!)

Du har vært kjempeflink. Husker hvordan det har sett ut på den bergknatten i uminnelige tider...

...og velkommen på ferie!

Anonym sa...

Hei haven var veldig fin Jeg var å så på den i dag Nå er det ferie så då får mamma hjelpe litt til Gled deg med haven mamma