fredag 14. oktober 2011

Sitter og lurer...For en tid tilbake broderte jeg opp disse motivene med symaskinen min. Jeg hadde sikkert da en idé om hva jeg skulle lage av disse, men som med en del andre ideer er denne ikke blitt virkelighet. Hodet mitt fungerer nemlig slikk at det ofte produseres flere kreative ideer enn jeg rekker og realisere. Så nå sitter jeg her å lurer på hva jeg skal lage for noe spennende av dette. :0)


Kanskje ender noen av de opp som dekor på permomslag som skal selges på julemessa eller kanskje...Det kan jo være de dukker opp noen lure ideer i helgen. Den skal jeg nemlig tilbringe i Hamar hvor alle tre ungene skal delta på svømme og livrednings treningssamling. Noe som innebærer for meg ganske mange timer tilbrakt på land i en svømmehall. Og det gir gode muligheter for kreativ tankevirksomhet når en sitter slik og venter. Gode muligheter for å fordype meg i strikketøyet mitt gir det også. :0) Skulle noen av dere ha hoen gode forslag til hva jeg kan bruke motivene til, tar jeg de i mot med takk.


Håper dere alle får en super helg. Uansett om den er rolig og avslappet eller full av aktiviteter og liv. Kos dere masse. :0)

3 kommentarer:

Evas hobbyer sa...

Så søte da:) Kan jo være alt fra bilder til dekor på noe de da:) Ha en flott helg:D

Mariann sa...

Kjempesøte broderier! De må du absolutt kunne bruke til noe.
God helg!

Hjertedamas blogg sa...

Hva med å sy de på fronten på sengetøy til små barn? Sengestørrelse, feks. Dersom du har noe gammelt sengetøy, så kan du jo bruke det. Hvitt, rutete eller retro:DDDDD Klemz Grethe