tirsdag 15. februar 2011

Kamuflasje

Jeg har ikke tidligere vist bilder fra hobbyrommet. Hoved grunnen til det er at det som regel hersker litt kreativt kaos der. Jeg har stort sett god kontroll på hva jeg har hvor der inne, selv om det ikke alltid ser slik ut. Men i det siste har jeg imidlertid begynt å rydde slik at det blir bedre plass på klippebord og sybenk, så nå er det mulig å jobbe fire stykker her inne samtidig. Det er kjempe fint når enten jentene mine eller venninner kommer på en liten sy stund. Det er utrolig hyggelig å kunne sitte slik å jobbe sammen.

På den ene veggen på syrommet har jeg en stor IKEA hylle fylt med stoffer og andre hobbyting. Denne hyllen er veldig praktisk men ikke så veldig pen å se på. Jeg har derfor nå fått sydd gardiner som går fra gulv til tak som skjuler denne hyllen. Disse gardinene er hengt opp med to parallelle skinner i taket. Det gjør at jeg kan trekke fra gardinene helt når jeg jobber, og dermed ha full tilgang til hylla.
 

Nå gjenstår bare litt mer rydding og å sy liftgardin til vinduet så begynner rommet å bli slik jeg vil ha det.

Ha en kreativ dag. :)Posted by Picasa

2 kommentarer:

Karna sa...

Deilig med et eget stort hobbyrom..jeg bruke loftstuen, og der hersker det så og si alltid KAOS...men jeg koser meg, og liker spesielt godt at jeg slipper å rydde alt bort hver gang lysten kommer over meg...

Herlig rom du har!

Hobbybruket sa...

Ja jeg er veldig glad i hobbyrommet mitt. Utrolig deilig å bare kunne lukke døra når jeg ikke har tid mer, og så står alt klart når jeg kommer tilbake. :)