tirsdag 8. februar 2011

Snømannen Kalle


I går ettermiddag/ kveld begynte det å snø, og jentene ville da ut å leke i snøen. Selv om vi har hatt snø en stund nå er det fremdeles stor stas å leke ute i snøen. Denne gangen var snøen som kom ned ganske kram også og det ga flere muligheter.


Etter stor innsats, ble snømannen Kalle til. Det ser kanskje mer ut som om han spiser gulerota enn at den er en nese, men det er fint med litt personlighet synes jeg. :) Han har begynt å helle en del til siden, så det er godt at han har en stokk å støtte seg på selv om jeg er litt usikker på hvor mye styrke det er i armene. :)


Jentene begynte å lage snøhester også som du kan skimte i bagrunnen. Disse ble ikke helt ferdig, men når klokka ble over åtte måtte de inn. Det var jo skoledag i dag.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Lise,
har du startet på fotokurset? Disse bildene er kjempefine!! Det er jo snømannen også da! Kan forestille meg to entusiastiske jenter i full sving med å lage Kalle!
Klem June

Hobbybruket sa...

Hei June, fotokurset startet på tirdag, kjempe gøy. Så gjenstår det å se om det blir noen bedre bilder på bloggen. Klem Lise