torsdag 25. juli 2013

Tak på uteplassen :)


Det er mye spennende som skjer her hjemme om dagen. Etter en deilig uke med late dager i Danmark, er det nå full fart med flere spennende prosjekter. Som dere ser er vi godt i gang med å bygge tak over deler av uteplassen vår. Dette er et prosjekt som har stått på min ønskeliste i flere år, så jeg er nå veldig fornøyd med at vi er i gang.


Med et gammelt hus som vi har er det mange detaljer som må på plass, som utskjæringene på taksperrene.


I dag har vi fått festet alle taksperrene og dekket taket med rupanel. Mannen i huset har vært på taket og tatt mål og skrudd fast plank, mens jeg har stått på bakken å kappet (Må innrømme at jeg trives best nærmest bakken.) Det har vært en veldig varm og svett dag, men utrolig gøy å se at det begynner å ta form.  Gleder meg til i morgen hvor vi skal begynne å sette opp panel. :)

Ha en riktig fin kveld!


5 kommentarer:

Ugleloftet sa...

Tak på uteplassen er genialt. Vi har delvis tak over vår - og i år også ny markise og det gjør at vi er så mye mer ute.

Jeg la merke til det vakre blomsterbedet ditt i forkant på det siste bildet. Har du gitt noen nærmere presentasjon av hva du har i det tidligere - eller er det lov å ønske seg det? :D

Lykkefunn sa...

Ja, vi har også tak over en av verandaene våre, og vi er ute kangt ut i oktober! Det forlenger utelivet betraktelig:) Så fint det blir hos dere!

Idemyldring i nr.9 sa...

Så heldige dere er som får tak over ute plassen. Skjønner at det har stått på ønskelisten en stund. Ønsker meg det selv hjemme. For oss har det bare vært arbeid på hytta i sommer. Kanskje det blir om noen år:-)

Nydelig sofa gruppe og en herlig plass dere bor på:-)

Ønsker deg en flott sommer videre, og hvis det frister kan du gjerne besøke bloggen min.
Klem Anne Line

Lisbeth sa...

Heldiggris! Det står på ønskelisten min også :) Og det ser jammen ut som om det blir gjort noe med her i huset også, snekker kommer på befaring til uka :)

H. sa...

ÅÅhhhh, såååå fint dette blir, klart en favorittplass er på gang til å bli ferdig :)