mandag 21. november 2011

Julemessa 2011Da er årets julemesse over for mitt vedkommende. Det har vært en periode med intens produksjon i forkant for å få alt klart, som så avsluttes med en hektisk helg med messe både lørdag og søndag. Det er utrolig hyggelig å treffer så mange flotte mennesker og får så mange gode ord. Det gleder veldig når en får positive tilbakemeldinger på det en lager. En er jo alltid litt spent på se om det er noen andre som liker det en lager.


Jeg ble spurt i helgen hvor mange ganger jeg har deltatt på denne messen og jeg må tilstå at jeg har kommet litt ut av telling men jeg tror jeg har passert ti år. Og det er jo ikke dårlig. :0) Men nå er denne Julemessen ganske spesiell. For det første holdes den i utrolig hyggelige omgivelser på Vestby Prestegård.


For det andre er den veldig godt besøkt. Det er i perioder helt smekk fullt med mennesker. De fleste av dem kommer igjen år etter år og en god del har reist ganske langt for å få med seg denne Julemessen.

Og sist men ikke minst er det så mange utrolig hyggelige utstillere, som jeg setter veldig pris på å se igjen hvert år på denne tiden.

Beklager at bildene blir litt rotete, men det er ikke så lett å få knipset noen riktig gode bilder mellom alle menneskene. Men det er i det minste en liten titt.

Jeg vil også få takke for alle hyggelige kommentarer og lykkeønskinger. Dere skal vite at jeg setter stor pris på de. Tusen takk.

Riktig god mandag og håper dere alle får en flott uke. :0)

2 kommentarer:

Evas hobbyer sa...

Så mye flott du lager:)

Janne Tove sa...

Ser ut for at det var mye fint å få kjøpt der - var selv på Julemarked her på søndag og fikk brukt litt penger:-))

jannetoveklem