lørdag 14. april 2012

Hage messen 2012


For noen uker siden kom jeg til finalen i Moseplassens X-faktor blomsterutgave, fotokonkurranse. Har du lyst til å se bildet kan du trykke her . Mitt bidrag vant ikke, men jeg fikk en så god plassering at jeg var så heldig å vinne billetter til årets Hage messe på Lillestrøm. :0) Kjempe gøy.


Over ser dere bilder fra den flott standen til hageblogger. Anne med bloggen Moseplassen.com har lagt ned mye arbeid for å få til denne flotte standen.


Ellers var det som dere kan se mye forskjellig å titte på og få kjøpt.Det ble i dag også avholdt en blomsterbinder konkurranse. Utrolig gøy å kunne se på nært hold alle de vakre og kreative dekorasjonene.
Det har vært en veldig hyggelig dag, med mye å se og la seg inspirere av. Men det er ikke spesielt lett å få tatt gode bilder på slike messer. Det er alt for mange mennesker over alt og for mye "rot" i bakgrunnen som forstyrrer motivet. :0)

Messen er åpen i morgen også, så har du tid, lyst og mulighet kan jeg anbefale en tur. :0)

7 kommentarer:

Vivishagerom sa...

Det er kjempe koselig på hagemessa. Jeg har også vært der i dag!
Kjempe fine bilder du har tatt!

Dette kan vi leve på lenge!

Inger Marie sa...

Flotte bilder du deler:)
Nydelige og kreative dekoratører!
Ønsker deg en fin uke:))

Tins roser sa...

Så heldig du var! Jeg skulle gjerne hjulpet til på dugnaden på hagemessa, men pga helsa for øyeblikket måtte jeg melde pass.

Wood and rose sa...

Jeg har vært på Hagemessa et par ganger, og det er morsomt!!!!! Hagemessa om våren, og campingvognmessa om høsten:DDDDD Klem Grethe

Edny sine puslerier sa...

Grtulerer! Veldig fint bilde!!! Jeg har aldri vært på hagemesse, men tror jeg hadde likt meg der ja;) Takk for hyggelig kommentar på bloggen min;)

Tovepia sa...

Dette må ha vært en opplevelse, sikkert mye inspirasjon og godis for øyet;)
Ha en fin kveld, klem fra mæ;)

FO - 2 sa...

Heldige du! (:
En "hagevandring" til stor inspirasjon dette, tipper jeg.
Det er nesten slik at man ikke klarer å se seg mett, når man er så heldig å kunne gå rundt slik...

God torsdag! (: