fredag 7. september 2012

Morgenstund og resteprosjekt!


Her på Hobbybruket våknet vi opp til lett morgentåke, men når solen kom opp, lettet tåka. Og det ser ut til at vi får nok en nydelig høstdag her på Østlandet. Dagens første tekopp er drukket på benken ved kjøkkendøra. Har du lyst til å se bilder av benken i stein og tre kan du klikke her.


Her om dagen fikk jeg også tovet sitteunderlagt jeg har strikket av restegarn jeg hadde liggende. En utrolig grei måte å få brukt opp litt restegarn. Pluss at det blir veldig gode å varme sitteunderlag, som er lette å rulle sammen å ta med seg. Er garnet du har litt tynt kan du jo bare strikke med dobbelt garn, så får du gode og tykke underlag.Noen av dere som har fulgt bloggen min en liten stund har kanskje fått med dere at jeg nå i august har blitt student. Det innebærer at det er hektiske tider her på Hobbybruket. Det begynner å bli noen år siden jeg var student sist og det er enda lenger siden (les ungdomskolen, og når en er 41 år er det veeeldig lenge siden) jeg hadde fag som anatomi, fysiologi og cellebiologi. Det er mye som skal læres på kort tid, for det går veldig fort til desember og første eksamen. Men jeg storkoser meg og føler at jeg er utrolig privilegert som har familie som støtter meg i dette valget, og som er med med på å gi meg mulighet til å gjøre dette.


Håper dere alle får en strålende helg, og har du ikke meldt deg på GiveAwayen min kan du gjøre det her.

Riktig god helg!

5 kommentarer:

Lise sa...

Så koselig å se at det går an å sitte ute å nyte høstsola! Takk for tittet i bloggen din. :-)

H. sa...

Den sittebenken som dere har laget, er bare såååå fiiiin !

Ikke rart du tar med meg tekoppen ut dit, når solen skinner !

Lykke til med lesing/studie - flink er du :) - og ja, det er ikke lenge til desember....og da din første eksamen...uæææ...sikkert litt skummelt og, men er du motivert, og får lest alt du MÅ, skal du se dette kommer til å gå sååå bra !!

Fine sitteunderlag, god helg !

FO - 2 sa...

Koselig! (:
Jeg har strikkedilla for tiden.
Produserer sitteunderlag bl.a.
Til gode fotosafarivenner og andre fine folk.
Ditt ble fargerikt og fint.

Ønsker deg ei god ny uke,
og lykke til med lesingen.

Anne Cathrine sa...

Lykke til med studiene..Jeg begynte jo også i august,men på førskolelærer...mye å gjøre og litt vanskelig når det er såå lenge siden jeg har studert,..men dette fikser vi....

Tovepia sa...

Herlig bruk av restegarn dette! Holder selv på med et, for slike sitteunderlag kan brukes hele året..både her og der:)
Ha ei fin uke videre, klem;)