søndag 20. januar 2013

Hagesesongen 2013 har startet!


Da har hagesesongen 2013 offisielt startet her på Hobbybruket. De første Chili frøene er kommet i jorden. Kjenner jeg er litt barnslig spent på at de skal spire. Like spennende å se alt det smakfulle og vakre som kan utvikles fra et lite frø.Foreløpig er det bare Chili frøene som har kommet i jorden og koser seg på varmekablene på badet, men det skal bli flere de nærmeste ukene. :)


Jeg vil benytte anledningen til å ønske velkommen til flere nye følgere, veldig hyggelig at dere vil bli med videre. :) Bloggen vil snart runde 100.000 treff og dette har jeg lyst til å feire med en liten give away. Hva som kan vinnes og mulighet til å melde seg på kommer om ikke så lenge. :)

Det har vært litt hektisk her i det siste, så det har ikke blitt så mye tid til å titte rundt og kommentere   på andre blogger. Men håper på litt roligere tider, og mer anledning til å besøke alle de fine bloggene deres der ute. Legg gjerne igjen en kommentar slik at jeg kan finne din blogg også. :)

Ha en forsatt fin søndagskveld og en kreativ og produktiv uke som kommer. :)


8 kommentarer:

Edny sine puslerier sa...

Herlig tid vi har i vente nå, men lysere tider og kan se at det spirer og gror. Ha ei fin uke!

MarJE sa...

Hei,
Ja, det er ei spennande tid vi går i møte med frøsåing og små spirar som dukkar opp. Herlig at det går mot lysare tider.

MarJE.

Elisabeth Solum sa...

Jeg skal snart begynne å så litt jeg også. Tenkte å begynne med blodbeger, som er en flott klatreplante. Prøvde meg på chili en gang, men det ble ikke helt vellykket. Det blir spennende å se hvordan dine planter blir! :)
Ha en god dag!
Klem Lisa

H. sa...

Så koselig med frøsåing - pleide å gjøre sånt før jeg også, men sluttet da jeg flyttet til utlandet, og ikke riktig viste når jeg var hvor....de må jo ha litt vann disse søte små frøene.

Wow, passerer 100.000 besøkende - det er mange, det - så moro :)

Følger spent med på giveaway !

Til da, god mandags kveld, jeg skal ha italiensk timen min. første i år.....

Vivishagerom sa...

Spennende med chilli. Jeg har prøvd i flere år, men vi har ikke varme nok sommre, så de blir ikke modne. Masse lus har jeg også vært plaget med på plantene.

Ønsker deg lykke til med sådden! Klem Vivi

Anne Cathrine sa...

Spennende å så. Vet du om et sted det finnes en liste over hva som bør såes når?? Tenkte å være litt mere forbredt i år:) Liker bloggen din veldig godt. hils.

Jill Kristin Ø.Remme sa...

Spennende! Tenkte jeg skulle plante noen urter jeg også. Har en stor altan rett utenfor kjøkkenet og lurte på å lage meg et lite gartneri der... faktisk i le for nordavinden....


Fin uke forsatt til deg:))

Bente O sa...

Hei på deg
Så strålende at det er flere som er utålmodig etter våren og setter i gang med plantingen.
Gleder meg til jeg kan sette på varmen i det bittelille drivhuset mitt. Da er det nemlig VÅR!

Ha en fin mandag