søndag 21. april 2013

Lenge siden sist!

Lenge siden sist! Det ble brått en lang pause siden siste innlegg her på bloggen. Døgnet har ikke hatt nok timer og det blir ikke mye spennende å skrive om når en for det meste sitter med nesa ned i en bok, løper på foreldremøter eller kjører unger på trening. Men slik blir det noen ganger når en er voksen student med aktiv familie. Noen ganger må en bare innse at en ikke rekker alt en gjerne vil. :)Vi har hatt en utrolig flott helg med strålende sol som har begynt å varme godt. I dag tok jeg med meg kameraet på tur når jeg tok en pause fra lesingen til eksamen i medikamentregning, som er til onsdag. Og da fant jeg ikke bare mine første hestehov denne våren men også nydelige små snøklokker.

 
 

 
 
 
Det var også en stor lettelse å se at høsthveten som ble sådd i fjor høst har overvintret bra og begynner å bli grønn. Det er alltid like spennende å se spesielt etter en slik vinter vi har hatt nå med mye is og vann.


Jeg håper dere alle får en fin uke og at dere krysser fingrene for meg på onsdag når jeg skal ha min eksamen i medikamentregning. Jeg kan ikke ha noen feil for å bestå eksamen, så her må det fullt fokus og nøyaktighet til. :)

7 kommentarer:

Ugleloftet sa...

Så fine vårbilder! Lykke til på eksamen.

H. sa...

Vakre bilder, så godt å se våren er på vei NÅ !!

Lykke til og varme tanker sendes deg til onsdagens eksamen, som jeg er sikker på at du består :o)

Lisbeth sa...

Godt med et lite avbrekk i eksamenslesinga :) Masse lykke til på onsdag!!

Edny sine puslerier sa...

Jeg kjenner til dette med tidspress, studier og familie m.m. Men det er veldig godt når man er ferdig. Veldig lykke til på onsdag! Krysser fingrene for deg;) Nydelige vårbilder!

Vivishagerom sa...

Endelig har det blitt skikkelig vår, og nå skjer det utrolig mye i hagen.
Kjempe fine bilder av nydelige blomster.

Ønsker deg en ny fin uke! Klem

Fagertunhagen sa...

Så nydelige vårbilder. Til å bli glad av. Lykke til i morgen:)

Unknown sa...

I know those yellow flowers of spring in the dry grass. Congratulations on your creativity and inspiration. I invite you to my blogg.I greet you.