fredag 11. juli 2014

USA ferie!


Det har vært ekstra stille på bloggen de siste ukene og grunnen er at hele familien har vært på ferie i USA. De av dere som har fulgt meg en stund, fikk kanskje med seg at eldste sønn i huset tro til USA sist sommer for et år med utviklingsstudier. Det ble et lærerikt og spennende år, et år hvor han fikk mange gode venner og opplevelser han vil huske resten av livet. :)

Jeg er veldig glad for at vi tok turen over å fikk treffe vertsfamiliene og mange av hans nye venner. Men det ble også en tur som inneholdt mye annet, alt fra actionfylt ziplining i et slalåm anlegg....

til late dager i et lånt sommerhus i Main. Vi spiste hummer på den lokale restauranten og nøt det flotte været selv om badevannet var litt kaldt.

 
 
 


På vei sydover fra Main stoppet vi innom Boston...

før vi kom til New Jersey og Atlantic City. Her var badevannet varmt og bølgene store, så jente koste seg.Til slutt ble ferien avsluttet i New York.

En by fylt med lyder, lys, mennesker, (veldig) høye hus, biler, vakre parker og shopping muligheter (det var det for øvrig gode muligheter til i hele USA).


Utsikten fra Empire State Building.

Central park.


Det var en spennende og begivenhetsrik ferie vi vil huske lenge, men det var jammen godt å komme hjem til det kjente også.

Håper dere alle får en riktig fin helg!

2 kommentarer:

H. sa...

Så moro å se !

Aldri vært på den kanten av verden, så dette var gøy å både se og lese om. Hvilken storartet ferie - wow !

Ønsker deg og dine kjære en fortsatt god sommer :)

FruEnerstad sa...

Ingen tvil om at USA-ferie er fantastisk! Kjempeflotte bilder som gir lyst til å reise over på ferie!