søndag 26. februar 2012

Vår stemning og litt strikking.


De siste dagene har det vært nydelig vår stemning her. Solen skinner og det er mildt og godt ute. Og det ser ut til at vi er så heldig å får beholde dette deilige været i dag også. Så i dag skal jeg ta med meg tekoppen ut på krakken for en deilig pause i solen.

Kulene på bildet er strikket i ensfarget bomullsgarn etter malen til Arne & Carlos sine julekuler.

Riktig god søndag! :0)

6 kommentarer:

Berre Kristin sa...

Vårstemning likar me! Her har eg plukka både snøklokker og gåsungar i dag, så litt vårstemning er det her også, sjølv om sola stakk av garde nett..

Underberget sa...

For noen gøyale kuler! Med disse fargene ble det riktig så vårlig, fin pynt sammen med tulipanene! Fortsatt fin søndagskveld til deg.

Kristin Aurdal sa...

Gratulere med premieplass i X-faktorkonkurransen :-)

Nydelig vårstemning det var med deg, og flotte strikka kuler, og for ikke å glemme de nyyyyydelige tulipanene. Nå er det ikke så lenge før de dukker opp i hagen heller.

Inger Marie sa...

Så vårlig bilder hos deg:)...og de strikkede kulene var superfine:))
Nyt vårværet:))

Wood and rose sa...

Fine strikke-kuler:DDDD Jeg har så vidt begynt på den første strikke-påske-egg-kule etter Arne & carlos bok, som hetter Påske hele året. Tenkte å henge noe strikke-egg i trollhasselen i taket:DDDD Og etter Påske, så blir det noen vår-kuler, fra samme opphavsmenn:DDD Ha en flott uke. Hilsen Grethe

Anonym sa...

Utrolig moro å strikke de kulene ensfarget! Ga meg ideen om hva jeg kan bruke noe av restegarnet jeg har liggende til :o)