fredag 23. mars 2012

Lykke!


For meg er det lykke når solen skinner, jeg har fri og jeg kan gå ut i hagen å finne de første vårblomstene som titter opp av jorden.


Jeg får så lyst til å sette i gang i hagen for fullt. Men jeg vet jo at det er tidlig, bare mars. Det kan komme mange kalde dager og ikke minst netter enda. Så jeg må nok smøre meg med tålmodighet en liten stund til. Men det vil ikke si at jeg ikke kan starte så smått. :0)
I helgen skal drivhuset vaskes ned og gjøres klart til, slik at disse tomatplantene snart kan flyttes ut fra sårommet.Vil ønske dere alle en riktig fin helg. Her skinner solen og i går viste gradestokken opp mot 20 grader. Det gjelder å nye det så lenge det varer.

Jeg vil også takke for alle de hyggelige kommentarene dere legger igjen. Dere skal vite at jeg setter utrolig stor pris på de. Det er også veldig hyggelig at det er kommet til flere som ønsker å følge bloggen min, velkommen skal dere være.

Riktig god helg!

4 kommentarer:

Edny sine puslerier sa...

Din søster tipset meg om bloggen din;) Og her er jo så mye variert og fint! Det er kjekt å prøve forskjellige ting og bruke sin kreativitet på mange områder. Riktig god helg;)

krepsemor sa...

Vårkjærminne er en flott vårblomst! Jo, du kan jo pusle litt ihvertfall, det gjør jeg! Det er jo så deilig å tusle rundt i hagen og leite etter vårtegn, og når de kommer opp, er det nesten som å se igjen en gammel og kjær venn!
Ønsker deg sn god helg!

Berre Kristin sa...

Trur eg har slike blå blomar eg også. Er det sånne som breier seg utover? Heiter noko med japansk ettelleranna? ;) Kjekt med vår i hagen! Endeleg fekk me litt vår her på vestlandet også, etterlengta:) Ha ei fin helg!

Tovepia sa...

Misunner deg dine vårlige grader og gleder;)..men jeg var på Plantasjen idag og kjøpte stemor, for det er de tidlige som er de vakreste og mest hardføre..har jeg funnet ut;)
Nyt siste rest av helga, her er det yr-regn;) Klemmings;)