søndag 25. mars 2012

Vaffelsøndag!


Været denne helgen har bare vært helt fantastisk. Strålene sol og temperaturer som lure en til å tro at den er en helt annen måned enn mars som står på kalenderen.

Siden det vist nok er vaffelens dag i dag, rigget vi oss til med med vaffeljern, røre, kaffe og saft ute på terrassen i dag. Og spiste nystekte vafler med jordbærsyltetøy til magen sto rett ut. Mmmm farlig godt. :0)  

Det var ikke bare oss tobeinte som kost oss ute i solen i dag, Rosa (katten) har også funnet seg en ny yndlingsplass. :0)

Nå klarte jeg ikke å vente lenger. Jeg bare måtte plante ut noen påskeliljer, ranukler og perleblomster i en krukke ved inngangen. Så får jeg bare krysse fingrene å håpe at nettene ikke blir altfor kalde fremover.

Nå er det bare en uke igjen til mange starter påskeferien. Det er utrolig deilig å tenke på at det snart er noen ekstra fridager som jeg kan bruke med familien. Håper dere alle får en riktig fin uke. :0)

7 kommentarer:

Anonym sa...

utrolig flotte blomster

Underberget sa...

Høres ut som dere har hatt en nydelig søndag! Vaffler er snadder, men det ble ikke noen hos oss i dag.. Fine bilder du viser! Ha en fortsatt fin kveld!

FruEnerstad sa...

Det ser så koselig ut med fine vårblomster og Rosa til pynt! Ha noen fine fridager! Klem

Berre Kristin sa...

Så fin kosekrok utandørs! Vart vafler her også, heime hjå foreldra mine;) Og så fekk me sjå nokon nyklekte påskekyllingar og nokon nyfødde lam. Det er vår det :) Ha ei god veke i vente!

Janne Tove sa...

Så utruleg kos det høyrest ut med vaffler og kaffikos ute ein fin søndag:-)) Ha ei fin veke og kos deg:-))

Smått og Stort sa...

Så nydelig du har pyntet! Alle disse blomstene du har plantet tåler en del kulde så det går nok bra :) Kjempefin benk du har- kan jeg spørre hvor du har kjøpt den tro...? Høres ut som dere hadde en flott vaffelsøndag!
klem fra Sissel

FO - 2 sa...

Mange og fine vårgleder.
Fine bilder også. :)

God helg!