mandag 23. juli 2012

Årets sommerjobb!


Årets sommerjobb har startet her på gården. Det er nemlig slik at hver sommer blir større eller mindre deler av sommerferien brukt til et vedlikeholds- eller oppussing prosjekt. Sist sommer ble det laget nytt gulv i deler av låven. Dette viste seg å bli et mer omfattende prosjekt enn først planlagt, siden det ble oppdaget store råteskader på bunnsvilla når det gamle gulvet ble fjernet. Har du lyst til å se bilder fra dette prosjektet kan du klikke her. Det var forøvrig dette rommet i låven som ble brukt i sommer når vi feiret svigerfars 70 års dag. Se bildene her.


Årets sommerjobb er også av det omfattende slaget. Hele østveggen på hovedhuset skal det byttes panel på og så skal hele huset males (helst to strøk...).Det meste av panelen ble revet i helga. Men da vi var nesten ferdige møtte vi på endel små hissige uinviterte leieboere....


.... og disse satte ikke stor pris på å bli kastet ut. Så vi fant ut at det var greit å holde litt avstand en stund. Og tok derfor fri resten av kvelden. :0)


Hvordan er det med dere andre der ute, er det noen av dere som har noen spennende sommerjobber på gang?

Tusen takk for alle de hyggelige kommentarene på forrige innlegg. Jeg setter stor pris på de. Håper dere alle får en fin uke som kommer. :0)

4 kommentarer:

FruEnerstad sa...

Puha, det er ikke et lite prosjekt denne gangen heller! Men det er godt å se har dere har god hjelp fra den unge garde! God arbeidslyst!

Underberget sa...

Oi, ja her har dere litt av en jobb! VEldig flott og stort hus dere har:-) SKal dere benytte anledningen til å bytte fra bred til smal panel også? VI har lignende kledning på vårt gamle hus, men det blir nok en stund til vi går i gang med å bytte panel. Håper dere får fint jobbevær videre og slipper flere overraskelser.

Jill Kristin Ø.Remme sa...

Idyll når alt er ferdig:))) jeg bor i et 200 år gammelt hus og bak all sjarmen ligger nok litt arbeid. Men for oss som elsker slike gamle hvite vakre hus med sjel i så gjør vi det så gjerne:)))

Dere har en skikkelige vakkert hus:)))

:))

Humlehagen sa...

Masse arbeid..men tenk så flott alt blir etterhvert!:)Leste i forrige innlegg at du er kommet inn på sykepleierutdanningen - gratulerer!Du må glede deg, det er et utrolig kjekt og givende yrke!:)Hilsen Else Britt