torsdag 19. juli 2012

Nye valg!


Livet består av mange valg. Noen har liten og noen har stor betydning, noen tar vi når vi er unge og noen når vi er litt eldre, noen tas på impuls og noen er veloverveide, noen valg er vanskelige andre er lette. Vi har alltid et valg.

For noen måneder siden bestemte jeg meg for søke om opptak på sykepleier utdanningen. Og nå har jeg nettopp fått beskjed om at jeg har kommet inn, og jeg har takke ja til plassen. Så i en alder av 41 år skal jeg igjen bli student. Akkurat nå er kroppen fylt med litt skrekk blandet fryd.  Men jeg er overbevist om at jeg denne gangen har valgt et yrke og en utdanning som blir riktig for meg. Det er ikke alltid lett å velge rett når en er ung og uerfaren, det viktige blir da å forandre kurs når en skjønner at en har gått i feil retning.

Jeg regner med at det er tre år med mye jobbing som ligger foran meg. Men jeg har et ønske om å fortsette med denne bloggen. Men jeg ser at det nok kan bli perioder hvor det blir litt lenger mellom innleggene. Jeg håper dere som pleier å titte innom har lyst til å fortsette med det, og skulle det komme til nye som vil følge med videre er dere hjertelig velkomne. :o)

Til slutt vil jeg bare ønske velkommen til nye følgere som har lagt seg til i det siste, veldig hyggelig. Jeg vil også takke for alle de utrolig hyggelige kommentarene dere legger igjen.Jeg setter utrolig stor pris på de. :o)

9 kommentarer:

Unknown sa...

Gratulerer med opptak på sykepleierhogskolen. Stilig gjort av deg å begynne. Lykke til. Nydelige blomster og sommerfuglbilder. D

Kristin Aurdal sa...

Lykke til med utdanningen. Modig gjort av deg å sette deg på skolebenken igjen. Håper du innimellom får tid til en liten bloggpost også :-)

Tovepia sa...

Så flott!! Gratulerer!
Det er jo så godt å få sette igang med det man ønsker å gjøre, så dette vil du nok strotrives med!
Ha ei god helg, klem fra meg, jeg gleder meg til å følge med:)
Klem;)

Edny sine puslerier sa...

For en flott bildekolasj!! Gratulerer med studieplass! Jeg tror ikke du kommer til å angre på det valget. Og du har jo maaaange yrkesaktive år igjen;) Jeg har passert 50, og er nylig ferdig med videreutdanning. Lykke til! Jeg kikker innom når du har tid og lyst til å blogge;)

Unknown sa...

Lykke til på skolebenken :)

Emidoras verden sa...

Så spennende.
Gratulerer med studieplass!
41 år er ingen alder...mange år igjen i arbeidslivet:)
God helg!
Klem.

Lisbeth sa...

Så gøy!
Gratulerer med studieplass :)Kjempespennende.
Fin helg til deg:)

Lithe

H. sa...

Valgene man tar i livet er utrolig viktige. Og det er noe som heter, man har alltid ett valg....

Veldig modig og morsomt av deg å begynne på en helt ny utdannelse, i det man kaller voksen alder. Gratulerer med valget, og studie plassen du har fått deg, dette blir spennende for deg, ønsker deg hell og lykke på veien.

Vi tok ett stort valg for noen år siden, men å endre på livs situasjonen vår, med å bosette oss deler av året i Italia, samtidig flyttet fra bostedet vårt i Bærum, og til øya Tjøme, har ikke angret en dag, så det var ett riktig valg, det morsomste var alle de nye bekjentskapene vi har fått på vår vei, her i Italia og Norge :)

Hilsen Helen

FO - 2 sa...

Først og fremst:
NYDELIGE bilder
og en flott collage!
VAKKERT!!!

Ønsker deg lykke til med skolegang og omskolering!
Er veldig enig i det du sier her.
Det er ikke alltid så lett å vite hva man vil bli når man er ung.
Man trenger noen år på baken for å vite hvem man er...
Hva man står for.
Hva man liker.

Du er tøff og modig.
Dette går bra.
Lykke til, som sagt! (: