lørdag 23. februar 2013

Overraskelse!


Oppussingsjobben er ferdig. :) Det ble noen hektiske dager med maling, snekring og sying. Men vi vi ble ferdige med overraskelsen til Ingrid kom hjem fra vinterferie i Danmark. Jeg var litt spent på hennes reaksjon, siden hun ikke viste noe om oppussingen av rommet hennes og om hun ville like fargene og løsningene jeg hadde valgt. Det var ingen grunn til bekymring, hun elsket resultatet og hele fjeset er fremdeles et stort smil. :)

Nedenfor kan du se noen før og etter bilder.

Før:


Etter:

Alle vegger, vindu og dør ble malt i en nesten hvit farge S0502-Y. Veggene i alkoven ble malt i kontrastfargen Salsa 2070-Y85R.

Før:


Etter:

Den ene skapdøra har blitt malt med tavlemaling. Så da er det bare å skrive beskjeder, ting en må huske eller en hyggelig melding. :)

Før:


Etter:

Den gamle senga ble revet. Den nye ble laget høyere slik at vi fikk plass til romslige oppbevaringsrom under hele senga. Veldig praktisk når rommet ikke er så stort.Nye lift gardiner og puter er blitt sydd.

Jeg vil takke for alle de hyggelige kommentarene dere har lagt igjen her på bloggen de siste dagene, utrolig hyggelig og noe jeg setter stor pris på. Det er også veldig hyggelig at så mange nye følgere har lagt seg til. Hjertelig velkommen skal dere være. :) Og i morgen kveld vil jeg trekke vinneren av min GiveAway. Har du ikke fått meldt deg på kan du gjøre det her.

Håper dere alle har en riktig fin helg!

12 kommentarer:

FruEnerstad sa...

Wow, så fint det ble! Masse god oppbevaring og veldig fine farger! Ser også at kjekkasen Justin er på plass! Det var også en veldig glad jente som ringte til tanten og fortalte om overraskelsen. Gratis med supert resultat! Og en god og avslappende helg!

Lotta sa...

Wow, vilket fint lyft! Här renoverar vi just nu kontoret...längtar tills det blir klart!
Trevlig helg.
Lotta

Lisbeth sa...

Så fint det ble! Skjønner godt at jenta går rundt med et stort smil :)

Vivishagerom sa...

Du verden for et flott rom. Skjønner veldig godt at frøkna ble fornøyd!

Ønsker deg en fortsatt fin helg! Klem

Anonym sa...

Kjempefint. Så snille foreldre hun har. Skjønner godt hun er fornøyd. Ikke alle har så flinke og nevenyttige foreldre som henne. Jeg vil f.eks. Gjerne gå på syklus hos deg Lise. Hilsen Margaretha

Unknown sa...

Så fint det ble! :)

God helg!

Unknown sa...

Så fint det ble! :)

God helg!

Meta sa...

vad mycket det gör med lite ny färg och tyg. Mycket fint hon får. Blev väl glad antar jag.
Ha en fin söndag
Kram Meta

Edny sine puslerier sa...

Herlighet for en forandring!! Og så stilig,fint og tøft! Dette var verdt arbeidet. Forstår godt hun både ble overrasket og fornøydd;)

Mona sa...

Kjempeflott rom, og hvilken forandring! :)

Smått og Stort sa...

SÅ FIIIINT! Her ble det forandring! Flotte farger du har brukt! Kjempeflott skrivebord og veldig smart med den sengeløsningen med oppbevaring. Sydde du liftgardinen sjøl?? Jeg har et veldig bredt kjøkkenvindu og skulle gjerne hatt en liftgardin.... Så flink du har vært! Kjekt at mottakeren ble fornøyd :)

Jill Kristin Ø.Remme sa...

Stilig! Rett og slett! Tenk å få et slikt råkult rom da!! Så kreativt!


Ha en herlig helg, her på vidda blåser det fra alle kanter:)