onsdag 20. februar 2013

Overraskelse på gang...


De to yngste i familien er så heldige at de har reist på vinterferie til tante og onkel i Danmark med besteforeldrene sine. Og mens jentene er borte skal rommet til yngstemann få en liten fornyelse. :)
Vi har snakket om det en liten tid at vi skulle gjøre noen endringer på dette rommet, men eieren vet ikke at hun kommer hjem til nytt rom og hun vet ikke hvordan det blir. Så nå krysser jeg fingrene for at hun liker de endringene vi gjør. Bildene du ser her er rommet før endringene men etter at vi har fjernet alle leker mm.

Jentene kommer hjem igjen på fredag kveld så jeg er redd det kommer til å bli noen hektiske dager frem til det. I kveld skal nye gardiner og puter sys og et lite snekre prosjekt skal gjøres ferdig. I morgen skal det males og møbler skal monteres. Så her er det bare å stå på. :)

Det nærmer seg også trekning av min GiveAway på søndag 24.02.13, men du har fremdeles mulighet til å bli med hvis du går inn på innlegget her.

Ha en riktig fin kveld. :)4 kommentarer:

Vivishagerom sa...

Det blir kjempe spennende å komme hjem til nytt rom.
Gleder meg til å se hvordan det blir!

Ha en fin kveld! Klem

Lisbeth sa...

Det er gøy, men slitsomt, når slike prosjekter er i gang. Det blir nok alle tiders :) Gleder meg til å høre frøkna sin reaksjon :D
God arbeidsøkt!
Klem

Smått og Stort sa...

Så gøy med overraskelse da!! Stå på- blir helt sikkert fint :)

H. sa...

ÅÅåh, så spennende dette blir !
Tenker hun blir overrasket når hun kommer hjem til nytt rom :)

For en herlig soveralkove, og til og med malte skyer - hmmmm, der må man da sove godt?

Lykke til med sying, montering osv..