søndag 28. april 2013

Drømmen om hytte!

r422a_camera001_1280x720



Da har vi kommet et stort skritt nærmere å realisere drømmen om hytte på fjellet. Vi har nemlig kjøpt oss hyttetomt. :) Planen er å vente med å bygge til jeg er ferdig med sykepleiestudiene mine sommeren 2015. Men det er mye planlegging og mange avgjørelser som må  tas før det. Skal vi velge en ferdig hytte eller skal vi bygge selv, hvor stor hytte vil vi ha og hvilken romløsning er best?


r420a_camera001_1280x720Det er utrolig mange flotte løsninger og hytter å velge mellom. Jeg gleder meg virkelig til å kunne begynne å drømme og legge planer for vår hytte. Har du noen gode råd eller ideer å dele med oss blir jeg veldig glad om du legger igjen en kommentar.

Nå får jeg slutte å drømme og heller lese litt mer, for neste eksamen nærmer seg raskt. Jeg vil takke for de hyggelige kommentarene dere legger igjen. Utrolig hyggelig. Og så vil jeg bare beklage at tiden ikke helt strekker til i forhold til å besøke og legge igjen kommentarer hos alle dere inspirerende bloggere der ut. En måned igjen nå så er det sommerferie og forhåpentlig vis litt roligere tider.  Håper dere alle har en fin søndag og riktig god uke som kommer. :)

Bildene jeg har brukt i innlegget er hentet hos Saltdalshytta.

K928B_kamera_1280x720

5 kommentarer:

Bente sa...

Gratulerer med hyttetomt. Moro med planlegging fremover blir det helt sikkert.

Vivishagerom sa...

Ja, her har dere ei spennende tid foran dere. Det finnes jo så mange flotte hytter. Håper dere finner en som har alt dere ønsker.

Lykke til med eksamen! Klem

FruEnerstad sa...

Spiller ingen rolle hvilken dere velger; jeg kommer uansett!

H. sa...

Hurra !!

Så spennende, kjøp av hytte tomt...wow..... :)

Dette blir moro, planlegge, alle valg som skal tas...osv...osv...

Minner meg litt om da vi bygget ferdig Villa'n vår i Italia, ett råd... beregn mere penger enn du tror du trenger...hehe....
eller kanskje det bare gjelder Italia?

RamLa sa...

GRATULERER med hyttetomt :-)
Dette var moro å se! Jeg kommer fra Saltdal og har gått på skole med disponenten i firmaet. Knallflinke folk!!!
Masse lykke til :-)