onsdag 31. juli 2013

Mange følelser...


Jeg er fylt av mange ulike følelser i dag. Det er ikke bare enkelt å være mamma til en 17 åring som har reist alene avgårde til USA for å være utvekslingsstudent et helt år.....


På den ene siden er jeg sikker på at han kommer til å få opplevelser og minner han vil verdsette resten av livet. Men mammahjertet mitt synes det er veldig skummelt og vanskelig å slippe taket og å vite at jeg ikke kan gi han en klem igjen før neste sommer. Heldig vis har vi et veldig positivt inntrykk av familien han skal bo hos, de virker som veldig hyggelige mennesker. :)

 
 

De nydelige rosene på bildet, hadde min omtenksomme 17 åring kjøpt til meg i går for å trøste en litt trist mamma.Nå skal jeg finne på noe hyggelig med jentene mine og så skal jeg glede meg til de første hyggelige meldingene fra USA, med fortellinger om alt det spennende han opplever. :)

Ha en riktig fin kveld!

6 kommentarer:

Edny sine puslerier sa...

Forstår det er mange følelser, og det blir nok rart første tiden, men jeg er sikker på at han får et uforglemmelig år. Og du verden for en omtenksom sønn du har som tenker på deg med blomster:) De må du henge til tørk før de blomstrer av, så får han se dem når han kommer tilbake. Kos deg med jentene dine:) Klem

Lisbeth sa...

Skjønner godt at du har blandede følelser! Men han får det nok et knall fint og lærerikt år :)
Bare tenk for en god klem du kommer til å få når du henter han på flyplassen <3
God "trøsteklem" til deg :D

Vivishagerom sa...

Huff, dette er ikke enkelt. Skjønner veldig godt at du føler deg litt trist, men jeg er helt sikker på at gutten din får sitt livs opplevelse.
Tøffe disse ungdommene som reiser ut i verden.

God klem

H. sa...

Skjønner godt du har blandede følelser, det er ofte verst for den som er igjen, og den som skal reise, har bare masse spennende foran seg.

Vakre roser du fikk, snille gutten din :)

God helg !

Bente sa...

En omtenksom gutt er det du sender fra deg. Han får helt sikker flotte opplevelser og minner for livet. Jeg sende min 19 år gamle datter alene til England for 3-4 års studier. England føltes ikke så langt borte, en en helt annen kultur og interesser enn vår, de engelske studentene var nok mest interessert i seg og sitt.. Da tror jeg nok USA er mer norsk interessert. Merkelig kan det høres., men min datter hadde disse opplevelse da hun studerte både med engelske og amerikanske studenter.
Og et år går utrolig fort.

maria at inredningsvis sa...

VILKA UNDERBARA BILDER härinne:) din blogg är verkligen jättefin...har du bloglovin??

Kolla in min blogg för skön sovrums inspiration :)

LOVE Maria at inredningsvis.se - en blogg om inredning