mandag 2. desember 2013

Advent


Da er desember her og adventskalenderen har kommet opp.  Posene til denne kalenderen sydde jeg for noen år siden. Med tre barn blir det veldig mange gaver å pakke inn, jeg fikk derfor ideen om å sy poser hvor gavene kunne puttes i uten å pakkes inn. :)


Posen er sydd av tre ulike stoffer. Mønstrene til tallene laget jeg ved å skrive tallene på PCen, forstørre de til ønsket størrelse og skrive de ut. Da var det bare å klippe de ut og du har fine maler.


Det er mye lettere å sy på tallene dersom du stryker på flisselin med lim på baksiden før du klipper ut tallene av stoffet. Da kan du stryke fast tallene før du syr rundt kanten.Riktig god mandag og desember til dere alle. Håper dere får en flått uke. :)

1 kommentar:

H. sa...

Åhhh, elsker det siste bildet du viser oss her, vil sitte i den go'stolen der og få julestemning mens jeg ser oppover det fine trappe gelenderet pyntet med de fine advents posene !

Hvilken flott ide, takk som deler av din kreativitet.

Må igjen si, det siste bilder ditt, kunne vært med i ett interiørblad, få julestemning som tittel.

God førjulstid, får den nok snart jeg også, bare jeg kommer meg hjem til Norge....lite av den stemningen her i Italia...hvor jeg bor