søndag 20. juli 2014

Blomsterkasse med hjul.


Hva gjør man når man har veldig lyst på snekrede blomsterkasser med hjul, men snekkeren i familien er opptatt med å reparere traktorhengeren? Da kan en enten smøre seg med et tykt lag med tålmodighet og vente til den snekker kyndige mannen er ferdig med det han må gjøre før høst onna + diverse andre prosjekter inkludert overbygget over storstudøra, eller en kan finne frem materialer og snekre den selv.


Jeg gikk for det andre alternativet, så i helgen har jeg kost meg med sag og drill.


Blomsterkassen er laget av ganske grove materialer (48x148 mm). Det samme som vi brukte på den store blomsterkassa rundt uteplassen, du kan se bilder av den her. Plankene på langsiden er 100 cm, og kortsiden 60 cm.


Bunnen er også laget av 48x148 mm plank, så det tåler en god del vekt (som dere ser :))


Under blomsterkassa har jeg montert hjul som jeg har kjøpt på Clas Ohlson. Dette gjør at jeg lett kan flytte kassen rundt på uteplassen selv om den veier ganske mye.


Til slutt kledde jeg blomsterkassen med litt tykk plast innvendig.


Og her ser dere det ferdige resultatet med nyplantede roser oppi. Planen er å lage to slike kasser til. Jeg har også tenkt å beise de i samme sotgrå farge som jeg beiset benken og den store blomsterkassen i.


For de av dere som venter på oppdatering på overbygget over storstudøra, må nok vente en liten stund til. Prosjektet er fortiden litt på vent i og med at høstonna nærmer seg med raske skritt, men oppdatering kommer ut over sensommeren og høsten. :)

Håper dere alle får en riktig fin uke som kommer!

4 kommentarer:

Unknown sa...

Bra jobba! Det ble fint, og veldig praktisk med hjul under.

FruEnerstad sa...

Det ble virkelig fint! Du er kjempeflink! Når kan du ta imot bestilling?

Aina sa...

Så utrolig fine. Du er hendig! Tenker som June at disse kan du få bestillinger på :)

H. sa...

Ja, det var "handylady" !!


Såååå fine, og såååå flink du er :)