fredag 16. september 2011

Høst på trappa!


Vi har hatt en utrolig nydelig høstdag i dag. Strålende sol fra skyfri himmel og klar men mild høstluft. Jeg hadde egentlig planer om å ta helgevask i huset, men lot vask være vask og koste meg heller ute i det deilige været. Det kommer nok flere muligheter til å få vasket. :O)


Så i dag har krukkene med sommerblomster blitt erstatet med litt mer høstlig pynt ved inngangspartiet.



Alle pynte greskarene er dyrket selv. Min mor sådde en pakke med frø i våres og jeg var så heldig å få noen planter av henne.  Disse ble plantet i det nye beddet ved inngangspartiet. Og godt var det at beddet var romslig og ikke ferdig beplantet, for disse plantene VOKSTE. Det tok mer eller mindre over hele beddet utpå sommeren. Og som dere ser ble det mange pynte greskar. (Har enda flere enn det som vises på bildet)


Nå håper jeg på mange flere flotte høstdager som vi hadde i dag, slik at jeg kan nyte teen min ute på benken i det deilige været.





Riktig god helg til dere alle. :0)

3 kommentarer:

Underberget sa...

For noen flotte bilder! Utrolig dekorativt med pyntegresskar, stilig å ha så mange i kassen. Nydelig sammensetning i kurvene også - dette likte jeg veldig godt! Slik høstlig mottagelse blir man glad av:-D Måtte vi bare fortsatt få noen flere slike fine høstdager... God helg!

Janne Tove sa...

For nokre flotte bilder og pyntegraskara var jo berre kjempeflotte. Spørst om eg skal prøve å så slike til våren. Nydleg hauststemning på trappa di...god helg til deg og
jannetove

Lindas hobbyhjørne sa...

Så utrolig fint du har gjort det, morro når det blir så flott!
Ha en fin helg, klem.