mandag 5. september 2011

KonfirmasjonDa er en veldig hektisk men kjempe hyggelig helg over. Det begynte med at vi fredag kveld utnyttet det lille oppholdsværet som var og fikk tresket ferdig siste rest av kornet. Jeg hadde ikke helt planlagt med 6 timer i låven med kornhåndtering denne kvelden, men er veldig lettet og glad for at vi nå endelig har alt kornet i hus. Det er det mange rundt oss som ikke har.


Lørdag ettermiddag feiret vi konfirmasjon hos noen veldig gode venner av oss. Det ble en hyggelig ettermiddag og kveld. Og ett avslappende avbrekk fra våre egne konfirmasjonsforberedelser.

Søndag ble en flott dag. Som dere ser av bildene hadde jeg valgt å pynte bordet i høstfarger. I og med at det var en gutt som skulle konfirmeres ville jeg ha ett litt røffere uttrykk. Det ble derfor blandt annet linfarget og ikke hvit duk.
I og med at jeg valgt blomster i ganske kraftige farger valgte jeg å tone ned serviettene, slik at inntrykket ikke skulle bli for urolig. Men en liten rognebær kvist fisker fint opp på bodkortene.Etter konfirmantens eget ønske serverte vi hjemmelaget koldtbord med en del kalde og varme retter. Det ble en del mat igjen så jeg tror ikke jeg trenger å tenke så mye på middager den nærmeste uka. :0)


Vi valgte å ikke ha dessert men heller kakebord og kaffe litt etter maten.
Til slutt et lite bilde av den fornøyde konfirmanten.

En super helg er forbi, men i grunnen godt at ikke alle helger er som denne. :0)

Jeg vil også takke for alle de hyggelige kommentarene dere legger igjen. Det setter jeg veldig pris på. Vil også ønske velkommen til nye følgere, veldig hyggelig at dere vil følge bloggen min. :0)

5 kommentarer:

lavendel mio sa...

Hei
Gratulerer med konfirmanten!
Nydelig dekket bord:)
Flott blogg du har, så jeg legger meg til som følger:)
Ha en fin dag, Hanne

Underberget sa...

Veldig fin bordpynt, likte spesielt godt navnelappene med rognebær sammen med serviettene. Og solsikkene gjorde seg supert i blomsteroppsatsen!

Emidoras verden sa...

Gratulerer med vel overstått konfirmasjon!
Staselig og kjekk konfirmant og kjempeflott dekket bord!
Synes linduken passet perfekt til de fine høstfargene.
Kan tenke meg det er godt når alt er over, samtidig som det er koselig også:)
Klem fra meg.

Anonym sa...

FLott bordpynt og kjekk konfirmant:) Kjekt med litt inspirasjon til bordpynting for jeg har konfirmant til våren:)

Berre Kristin sa...

Gratulerer med vel overstått helg! Så flott bordet var, og ikkje minst konfirmanten:)