fredag 7. oktober 2011

Frisk luft sjokk og lavkarbo


To spennende og deilige dager med elgjakt er over. Jeg er ingen jeger, men storkoser meg når jeg kan gå i skogen og lete etter elg sammen med Tinka.Jeg er ikke helt sikker på hvem som gledet seg mest av disse to. Det er spennende å se hvordan Tinka forandrer seg når hun forstår at det er tid for elgjakt. Og at hun storkoser seg ute i skogen er ikke vanskelig å se.

I det vi gjorde oss klar for å gå inn i skogen, oppdaget vi  at vi ikke var alene. Tilsukuerne fant ut at det var best å betrakte oss litt på avstand.Sattser du på en prydhage er disse ikke helt å anbefale, men går du for en litt røffere luck i hagen kan de være noe å vurdere. :0)


Da var både hund og jeger klare.


Ikke alle steder er det like lett å komme frem, og en ender opp med barnåler på de mest uante steder.


Når en er ute å går slik en hel dag smaker det god med mat. På elgjakt er det også lavkarbo diett som råder. :0) Det som spises til lunsj er ikke tørre matpakker med svett ost og det er langt mellom salatbladene. Men jeg må tilstå at jeg sprakk hele lavkarbo dietten med en sjokolade i lomma. :0)
I dag fortsetter jakta for mann og eldste sønn, mens jeg skal kose meg med jentene mine hjemme.

Håper dere alle får en deilig dag og velkommen til ny følger. Veldig hyggelig. :0)

3 kommentarer:

Janne Tove sa...

Spennende med jakt - vi jakter ikke men du verden så bra at noen gjør det slik at vi har fått kjøpt frysen full av elgkjøtt.
Håper dere får fatt i alle dyrene dere har kvote på og at dagen hjemme blir fin:-))

Klem

Anonym sa...

Veldig fine bilder Lise. Lite elgebilder men masse natur og hygge. Jens A

Hjertedamas blogg sa...

Heisan. Sjelden det er elg her i Moss, men vi liker veldig godt viltmiddager. Vi må derfor dra på "jakt" i fryseren på Nordby kjøpesenter på Svinesund:DDDDD Og det er nok på tide å ta en tur nåå, tror jeg. Lenge siden sist vi hadde en deilig viltmiddag:DDD Ha en flott dag!!! Fint vær og gode greier. Klemz grethe