tirsdag 11. oktober 2011

Prosjekt stue!

Søndag var en dag med riktig ruskevær. Og litt impulsiv som jeg kan være til tider fant jeg da ut at jeg skulle få gjort noe med innredningen i vår dagligstue. Dette rommet har vært lite i bruk etter at vi fikk TV-stue oppe og vi har en stund nå snakket om at vi ønsket å gjøre litt om på løsningen der og ta den mer i bruk igjen. Så når jeg da på søndag var noen timer alene hjemme og regnet silte ned ute fikk jeg da denne lyse ideen om at jeg skulle flytte rundt på alle møblene. Problemet når jeg begynner med slikt, er at jeg da gjerne finner ut at her skulle det vist vært malt et strøk eller to og det hadde blitt mye finere med nye gardiner, og slik drar det ene med seg det andre. Og med en timeplan som ikke har for mange ledige kvelder og en Julemesse som nærmer seg, var dette kanskje ikke de lureste tidspunktet å begynne på dette prosjektet...


Siden det hersker kaotiske tilstander her hjemme blir det i dag derfor bilde av mitt siste strikkeprosjekt. Nemlig strikkedukke fra Arne & Carlos siste bok. Jentene venter ivrig på dukkene og vil helst at jeg skal strikke hele dagen. Det hadde vært hyggelig det, men jeg tror jeg heller får bruke noen timer på kaoskontroll her hjemme.


Bilder fra den "nye" stua og de ferdige dukkene følger senere. :0)

Riktig god uke til dere alle sammen.

3 kommentarer:

Evas hobbyer sa...

De dukkene er jo så artige:) Lykke til med prosjektet:)

Janne Tove sa...

Jeg har slutta med slike prosjekt - ommøblering altså, men en ny garding eller litt stæsj innimellom tar jo ikke så lang tid. Jeg er medlem i Hobbyklubben og avbestillte den boken da den var månedens bok. Blir for smått for mine fingre - ender bare med at jeg blir fly f.....og da er det like greitt å strikke større ting. Men du verden så mye fine dukker - gleder meg til å se resultatet og så fint og jevnt du får det:-))

Klem

Emidoras verden sa...

Så festlige de dukkene så ut!!
Du er jammen meg effektiv.Her holder vi også på med litt fornying, men det går treeegt..:)
Nyt kvelden frue!
Klem.