onsdag 22. februar 2012

Vår ute og vår inne!Ute er det ikke mye som minner om februar og vinterferie. I dag har regnet silt ned og tatt med seg det meste av den lille snøen som vi hadde. Temperaturen er på pluss siden og en skulle tro vi var i slutten av mars ikke februar. Ikke at jeg klager. Selv om jeg vanlig vis er glad i vinter synes jeg at når vinteren (med snø og skiføre) ikke har kommet til nå er det i grunnen greit med tidlige tegn på vår.


Inne er våren også igang. De første frøene er i jorden. Jeg har sådd både paprika, chili, basilikum og busktomater. Noen frø til sommerblomster har også kommet i jorden. Så nå er det bare å vente å glede seg til de første spirene titter frem. Det er alltid like spennende synes jeg. Og jeg blir like barnslig glad hver gang. :0)


Jeg passer alltid på å merke boksene godt med hva som er sådd, det er så lett å blande de forskjellige plantene.


Så nå er gulvet på det ene badet delvis fylt opp med så potter. De spirer så godt der i varmen fra varmekablene. Etterpå bærer det ut i låven, hvor jeg har et rom med ekstra lys og litt lavere temperatur. Der skal plantene få kose seg frem til de kan plantes ut eller settes i drivhuset.

Ha en riktig god kveld alle sammen. :0)

3 kommentarer:

Inger Marie sa...

Så koslig vårarbeid:)...og så er det mye å glede seg til framover...her er det også så en skulle tro det var i slutten av mars...vi er glade for det:)
Lykke til med spirene:))

Berre Kristin sa...

Kjekt!! Kanskje eg skal gjera dette ein dag eg også:)

Tovepia sa...

Da har du begynt før meg, men jeg skal bare så blomster, og beynner ikke før et stykke ut i mars..spennende tider dette;)
p.s er du klar over at du ha denne vanskelige ordbekreftelsen på?