torsdag 26. juli 2012

Det går fremover!


Her kommer en liten oppdatering på sommerjobbprosjektet. :o) Etter en varm (puh) og solfylt dag er jeg godt i gang med å male huset. Og som dere ser har vi bestemt oss for å skifte farge. Hvite hus er veldig fine, men de er også veeeeeldig hvite om sommeren når du skal sitte ute i solen. Vi har derfor valgt å male huset antikk grå. For grå hus er også fine synes jeg. :o)

Jeg synes fargen ser mørkere ut på bildene enn i virkeligheten.


Som dere ser på bildet må det to strøk med grått til for å dekke hvitfargen som var fra før. Det er jammen godt jeg liker å male, for her er det lange og høye vegger som skal males og ikke minst alle detaljene som må males hvitt til slutt. God mulighet til å jobbe med høydeskrekken min får jeg også. Mener å ha hørt at eksponerings trening er tingen. :0)Håper dere også har hatt en flott sommerdag i dag og måtte de deilige været holde seg fremover. Nå kaller sofaen, skal bli deilig å få strekt ut ryggen. :0)

6 kommentarer:

Edny sine puslerier sa...

Dette blir riktig fint! Lykke til med resten;)

Inger Marie sa...

Kjempefint blir det! Syns grå hus er nydelig:))
Lykke til med jobben:))

Tins roser sa...

For et vakkert hus du har! Det er veldig fint med grå hus synes jeg, for det har jeg selv...haha, man er seg selv nærmest vet du. Men huset ditt er jo bare nydelig, så det blir veldig fint som grått...og det er en veldig behagelig farge.

Tovepia sa...

Har antikkhvitt hus selv, men helt enig med deg, lysgrått er fint..direkte delikat!! ..og så får du de hvite karmene så fint fram også. Maling er grei jobb, men krever ok malingsvær, og det har ikke vi hatt..ikke fått malt annekset på hytta som var planen;)..men ennå tid til gode malingsdager:))
Nyt de siste julidagene, klem;)

H. sa...

Lekker og klassisk gårfarge du har valgt !!!

Såååå flink du er, som står på stige å maler hus.....:)

Unknown sa...

Hei! Skal renovere huset nå, og har også erfart at hvite hus er hviiite når det er sol. O_o Nå er det jo noen år siden du malte. Ble du fornøyd? Eg syntes rødt tak, grå antikk og hvite vindu er en kjempefin kombinasjon!!