søndag 11. november 2012

Liftgardiner til TV stua.Av prosjekter i kategorien "ting tar tid", har det å få sydd disse lift gardinene til TV stua stått på gjøre lista min en stund. Selve det å sy lift gardinene er i seg selv ikke spesielt vanskelig eller tidkrevende, den mest tidkrevende delen av dette prosjektet var nok å velge ut stoff. Det er jammen i meg ikke lett, når du står der i butikken med noe som føles som en million valgmuligheter. Valget falt til slutt på dette stoffet i lin med brodert motiv.

Jeg har litt stoff til overs så planen er nå å få sydd noen puter til sofaen.Det var ikke veldig lett å få tatt noen gode bilder i dag. Tåka ligger tett og det er regn i lufta. Med andre ord ikke spesielt gode lysforhold. :)

Jeg vil også takke for alle de utrolig hyggelig kommentarene dere legger igjen. De varmer virkelig og jeg setter stor pris på de. :)

Nå får jeg gå tilbake til lærebøkene, for som endel av dere som har fulgt med en stund kanskje har fått med dere, begynte jeg i høst på sykepleiestudier. Og 13. desember har jeg eksamen i anatomi. Så her må det leses. Håper dere alle har en deilig søndag og en spesiell hilsen til alle pappaer der ute. :)

7 kommentarer:

Edny sine puslerier sa...

Det var lekre gardiner! For en koselig tv-krok du har;)

Smått og Stort sa...

Så utrolig koselig TV-stue du har! Fint pyntet og knalle gardiner! Flinke deg!
Ha en fin søndag!

Anonym sa...

Så flott det ble:-) de var velig fine! Flott blogg du har Lise!
Ellen Fiskergård

FruEnerstad sa...

Kjempefine liftgardiner! Du er et multitalent :-)

Anonym sa...

Ikke vanskelig å sy liftgardiner?! Det har jeg litt vanskelig for å tro. Det er ihvertfall en oppgave jeg ikke kommer til å driste meg utpå, så jeg er stum av beundring for at du har gjennomført med slik letthet :) Ha en strålende kveld :)

Jill Kristin Ø.Remme sa...

Fin høststemning på Tv stua, og det var ett koselig:) Varmt og lunt:))

Fin uke til deg:)

Lisbeth sa...

Så herlig tv stue du har :)
Og gardinene ble veldig fine! Tror ikke det å sy sine egene gardiner er noe for meg ;)
Fin uke til deg!

Klem