mandag 23. mai 2011

Praktiske ting som traktorer og slikt...


Jeg har en mann som har store problemer med å skjønne at noen kan klare seg uten traktor, så må det da også legges til at han er av den oppfatning at det som ikke kan gjøres med traktor nesten ikke er verd å gjøre. Vi er vel ikke helt like der, selv om jeg også ser stor nytte i en traktor av og til.

Nå lurer du kanskje på hvorfor alt dette snakket om min mann og traktor, forklaringen er at vi i helgen skulle anlegge ny plen i forbindelse med drivhuset. Jorden på området som skulle sås var blitt ganske hardt og min mann hentet frem den håndholdte jordfreseren.


Men jorda var hard og tempoet lavt. Det tok derfor ikke mange minuttene før min litt utålmodig mann hadde funnet frem redskap med litt mer kraft og tempo.
Jeg var i grunnen litt overrasket over at han nøyde seg med steinsvansen og ikke satte på harva. Men det fikk holde, det var ingen prydplen vi skulle anlegge. :) Og det er sant. Området skal beplantes med frukttrær og noen bærbusker. Vi har også planer om å få bygget et tørkestativ der (siden mitt gamle hadde et litt ublidt møte med en gravemaskin sist sommer)

Ønsker dere alle en flott uke!


4 kommentarer:

Karna sa...

HA HA HA...jeg må jo nesten være litt enig med mannen din her, når en har slike fine redskaper, så skal de jo brukes...eller?

HAdde nok gjort det samme selv...tjhii...Ha en fin uke!

Anonym sa...

Hei det ser bra ut nå Spenne å se når det spirer og gror Ha en fin dag Mamma

FruEnerstad sa...

Heldiggris! Jeg kunne også godt tenke meg en traktor eller en mann med en... kjempepraktisk! Gleder meg til å se det ferdig. Hadde litt travelt siste gang jeg var i Vestby så det er fint at du holder oss oppdatert...

Klem herfra

Hege sa...

Menn har alltid en annledning til å finne fram et motorisert kjøretøy :O) Særlig leketøy for store gutter som Traktor,Gravemaskin og 4 hjuling :O))