fredag 27. mai 2011

Velkommen!

Det første du møter når du kommer til noen er inngangspartiet på huset. Det er dette som gir det første inntrykket. Jeg synes derfor det er ekstra viktig å gjøre det hyggelig her. Slik at en føler seg velkommen.


Vårt inngangspartiet har en god stund nå vært under bearbeidelse. Sist sommer fikk vi lagt ferdig belegningsstein. I forbindelse med dette fjernet vi blomsterbeddet som gikk inntil huset. Dette ble fjernet for å skåne den nye panelen som er satt opp på sydveggen.


Sommerblomstene er nå plassert i krukker.


Denne veggen er som nevnt sydvendt. Den er derfor veldig solrik og lun. Jeg ville derfor ha en benk her slik at jeg kan sitte ute selv om det er en litt vindfull dag. Benken skal få puter, men disse har jeg ikke rokket å sy enda. Håper å få dette gjort i løpet av helgen.


I forkant av belegningssteinen på bildet holder jeg på å lage et blomsterbed. Dette er jeg ikke riktig ferdig med enda. En del planter er kjøpt inn men ikke kommet i jorden enda. Det fryktelige vindværet som var de siste dagene er nå erstattet med regn. Men blir det perioder med opphold i helgen skal jeg ut å kose meg.

Håper alle får en flott helg! :0)

1 kommentar:

FruEnerstad sa...

Nei og nei, så er det enda et sted jeg skal prøve og sitte og få en kopp te :)
Veldig fin benk, hvor har du kjøpt den?

En god helg til deg også!