onsdag 12. oktober 2011

Praktisk liten sak.



Jeg er av den utdøende rasen som ikke har tørketrommel, har aldri hatt det og savner det derfor ikke. På grunn av dette er jeg derfor avhengig av tørkestativ, noe jeg har både inne og ut. Men det slår aldri feil, når jeg skal henge opp tøyet ute er klypene på snora inne og motsatt. Men her om dagen kom jeg over denne klype holderen hos Kremmerhuset. Den har vist seg å være veldig praktisk og flott og se på er den også synes jeg. Den er laget i metall og tåler derfor vær og vind hvis du skulle være så uheldig å glemme den ute. Flere små hull i bunnen gjør at vannet renner ut.



Det var dagens lille tips fra meg. Her skinner solen og vi har en nydelig høstdag. Så da er det bare å henge ut klesvasken. :0) En riktig god dag ønsker jeg dere alle.

1 kommentar:

Janne Tove sa...

Bruker tørketrommel berre til handkle og av og til sengtøy når eg ikkje har plass å henge dei. Måtte ta ned klekarusellen når vi bygde garasje no i sommar - men den skal oppatt til våren. Ingen ting som å legge seg i rein sengkle som er tørka i sol og vind....Praktisk boks til klypene også:-))