onsdag 4. januar 2012

Godt nytt år!


Godt nytt år alle sammen! Her har det nye året startet med forkjølelse og feber for den voksne delen av familien, men vi håper og tror at vi snart er over det værste og at formen igjen snart er på topp.

I dagens innlegg viser jeg dere bilder av juletre teppet jeg sydde i julepresang til svigermor og svigerfar.


Teppet er sydd av ullfilt med applikerte nissehoder. Kanten rundt har jeg sydd for hånd med tungesting med rødt ullgarn. Nesen er runde buede treknapper som er sydd på.


Jeg vil også benytte anledningen til å takke for alle hyggelige kommentarer dere har lagt igjen her på bloggen i året som har gått. Jeg setter utrolig stor pris på det. Det er alltid så hyggelig å høre fra dere som er innom, pluss at det mange ganger gir meg muligheten til å oppdage nye spennende blogger selv også. Jeg vil også si velkommen til nye følgere som har lagt seg til i det siste, veldig hyggelig at dere vil følge med videre.

Håper dere alle har en deilig kveld. :0)

4 kommentarer:

FO - 2 sa...

Veldig fint! :)
Det er alltid en sann glede, å få slike ting, der det ligger mye omtanke og mange arbeidstimer bak.

Ha en deilig kveld, du også! :)
KLEM.

FruEnerstad sa...

Et virkelig fint teppe! Kanten ble jo veldig bra!

En god gave å få, men også å gi :)

Klem J

H. sa...

Utrolig fint dette jultre-teppet, heldig svigers som fikk dette til jul ;)

Funnet deg ifbm en heklet pynt til ett norgesglass, og link, og klikket meg videre og videre, og kom til slutt til den fine, kreative bloggen din, glad i å strikke er jeg, så her har jeg lagt meg til som følger !

Hilsen Helen

Anne Cathrine sa...

kjempe flott teppe til juletre...kan tenke meg de ble glad for det. Alltid koselig å få hjemmelagede gaver. følger bloggen din og du er så kreativ....
Kjenner jo litt til deg siden jeg også er fra samme sted som deg.....:)
Ha en god helg