søndag 29. januar 2012

Herlig søndag!


Det har vært en herlig helg. Virkelig en slik helg hvor en får ladet opp batteriene og føler at en er klar for en ny uke.

Vi er så heldige å ha en liten dam nede i skogkanten, ikke så langt fra huset. I dag tok vi med oss spade og skuffe og fikk måkt frem kjempe fin skøyteis.


Både to og firbente fikk trimmet og lekt seg litt. Dina bare elsker å jakte på snøen som blir kastet opp i luften.


Etter litt måking fikk vi en fin bane hvor vi kunne leke sisten.Noen knall og fall ble det, men ingen som var mer alvorlig enn at det gikk over med en hjelpende hånd og en klem.Etter noen timer ute, gikk turen hjem for å kose seg med boller og saft. Det smakte deilig etter så mye frisk luft og fysisk aktivitet.

Jeg håper dere også har hatt en deilig helg og er klar for ny uke i morgen. :0)

3 kommentarer:

Berre Kristin sa...

Så kjekt å nytta fineveret slik!! Me har vore og heia på løparane i nm, kjekt det også :) Skøyter er supert!

Janne Tove sa...

Det ser ut for at de har hatt ei flott helg - så fint med egen skøyteis. Og det drivhuset kan misunne ein kvar...eg er desverre ikkje så flink med slik - men så flott at du får leve ut kreativiteten og interessa di på den måten:-)) Likte spesiellt den fine kråa med stol for ei stille stund for seg sjølv - ein høyrer gjerne det gror på den plassen:-))

Jannetove

Inger Marie sa...

Hei:) Så hyggelig du vil være med på mitt 1-årsjubileum...og takker for koslige ord:)loddene er notert og så krysser vi fingrene..:))