fredag 13. januar 2012

Januarsyken!

Jeg er hardt rammet av januar syken. Nå lurer du kanskje på hva denne januar syken er for noe? Jo det er den rastløsheten og trangen til å pusse opp, forandre og fornye som jeg opplever hver januar. Når siste rest fra julen er ryddet ut, og det i grunnen ser litt tomt, mørkt og trist ut hjemme. Så nå går jeg rundt og lurer, flytter ting rundt, hmm.. lurer litt til og flytter på litt flere ting. Hvordan er det med deg, har du fått januar syken?

Vil også ønske nye følgere velkommen og takke for alle hyggelige kommentarer dere legger igjen.

Håper dere alle får en deilig helg, og riktig god fredag. :0)

4 kommentarer:

Smått og Stort sa...

For en koselig blogg du har! Har scrolla meg masse nedover her og er mektig imponert! Nydelig den dressposen med de sauene, de strikka lyktene og masse annet jeg likte♥ Legger meg til som følger nr 30 :) Og ja- jeg har januarsyken... det har resultert i både ny spisestue og salong... Ja- det var planlagt en stund da, men når jula forsvant ble det endelig en realitet. Gleder meg til slutten av januar når alt kommer i hus :)
hilsen Sissel

FO - 2 sa...

Veldig fin krok, der hos deg.
Koselig.

Jeg lider av samme syken...
Maler spisestuemøblene for tiden.

God lørdag i fine omgivelser, og med fornyelsene!
Klem.

Berre Kristin sa...

Hehe, det der verka velkjend. Her også er lysta der. Problemet er tid og ressursar;) Skal ein handletur ein dag då, så håpar å få noko ut av den! Klem og ei god veke i vente:)

Jill Kristin Ø.Remme sa...

:))) nå lo jeg:) Så det er det som mangler meg:) Godt å få svar på ting:)) Lykke til med eventuelle prosjekter:)) En trivelig og flott blogg du har:))

Takk for titten:)