lørdag 12. mai 2012

Bryllup, solskinn og Oslo tur!


I dag har en nær og god venninne av meg giftet seg. Og i den forbindelse tok venninne gjengen turen inn til Oslo for å være tilstede under vielsen i Oslo Rådhus. Det var en enkel men overraskende høytidelig seremoni i fine lokaler. Og det er jo alltid hyggelig å se to forelskede mennesker som ønsker å dele livet sammen. :o)

Det var også en nydelig dag å dra inn til Oslo på. Endelig skinte solen igjen etter mange dager med tildels mye regn. Utenfor Rådhuset blomstret trærne nydelig, virkelig et vakkert syn.
Jeg hadde så lyst til å ta bilde av de flotte bedene som var beplantet med stemor. Men slet litt med at vinkelen ble for lav slik at ikke mønsteret kom frem på bildet. Den beste løsningen vi kunne komme på var å bære en av de blytunge benkene i smijern bor, slik at jeg kunne stå oppe på den. Skulle enda vært høyere opp for å få det beste bildet, men vi fant ikke noe mer å bygge høyere tårn med. :0)Om disse bare var ute for å trene til 17. mai, eller om de skal delta i Oslo Military Tattoo som arrangeres i Oslo denne helgen vet jeg ikke. Men flinke var de.


Riktig god helg!

1 kommentar:

FruEnerstad sa...

Hyggelig å se bilder fra en fin dag!