søndag 6. mai 2012

Nye kryss på lista!


Som jeg tidligere har fortalt her på bloggen, er jeg en stor tilhenger av lister. Det kan være handlelister, liste over dagens gjøre mål, oppgaver som må gjøres til en spesiell begivenhet eller litt mer ambisiøse liter over alt som må/ burde gjøres. Lister hjelper meg å få oversikt og prioritere mellom oppgavene.

I dag kan jeg krysse av to punkter på min litt ambisiøse liste. For det første er blomsterkassen fra forrige innlegg snekret ferdig og fylt opp med 47 stk 50 liters sekker med blomsterjord.  Jeg er så langt veldig fornøyd med resultatet. Bilder kommer om ikke så lenge, når jeg har fått plantet ferdig.


Kryss nummer to er at vi endelig har fått bygget ny tørkesnor. Min tidligere tørkesnor var en slik rund variant som kan snurres rundt. Etter at vi laget den nye uteplassen har vi hatt planer om å få flyttet denne tørkesnora, siden den ble liggende veldig nært opptil uteplassen. En kan vel også trygt si at den ikke har fungert optimalt etter at den fikk ett litt ublidt møte med en gravemaskin for et par somrer siden. :o)


Men nå er mitt nye tørkestativ med over 50 meter snorer ferdig. :o) Jipppi!!!Planen er å få laget et espalje mellom stolpene i fronten. Og plante en klatre plante som kan skjerme mot innsyn og være til pynt. Jeg har ikke bestemt meg helt for hva jeg skal plante enda, men lurer kanskje på om det blir en klatre Hortensia.

Ønsker dere en fortsatt deilig søndag og en fin uke som kommer. :0)

6 kommentarer:

Janne Tove sa...

Du verda for eit flott kletørkestativ:-)) Eg saknar ein stad å henge klede til tørk ute etter at vi måtte flytte klesnora då vi bygde garasje. No har gubben tenkt ut ei lur løysing og spesialbestillt jarnbeslag - sjønar at eg må få tatt bilde av den og lagt ut på bloggen når den er ferdig:-)) Ha ein fin søndag der sør og klem:-))

Edny sine puslerier sa...

Skikkelig fint og solid tørkestativ;) Her er det plass til mye. Gleder meg til å se blomsterkassen;)

krepsemor sa...

Det var et flott tørkestativ! Kjekt å kunne krysse ut ting som blir ferdig også =) Jeg er avhengig av lister, for hukommelsen er ikke alltid så god. Nå skal vi ha konfirmasjon kommende lørdag, og i en sånn anledning er en bare nødt til å ha lister å jobbe utifra =)
Skal bli fint å se blomsterkassene dine ferdig!

Smått og Stort sa...

Å for et flott tørkestativ du har! Jeg hadde et rundt snurrestativ for noen år siden, men når man bor i Bergen ble det liksom ikke så mye brukt.... Selv om det var fint tørkevær når jeg hengte ut klærne var det ikke dermed sagt at været holdt seg sånn ut dagen... Her er all slags vær på samme dag :) Men jeg savner å tørke sengetøy ute og virkelig la det blåse frisk luft i dem!
Lister er bare digg- og veldig artig å krysse ut etterhvert som ting blir gjort :)
klem fra Sissel

Underberget sa...

Kjempefint tørkestativ!! Med et espalier og klatrende planter blir det nok en fryd å henge opp klær ute:-)

H. sa...

Super fint tørkestativ !
Her kan du henge ut ALT av sengetøy til tørk ;)

Flink mann !!