søndag 27. mai 2012

Himmelsk duft!


Syrinene blomstrer i hagen og det spres en himmelsk duft av forsommer!

Håper alle har en fantastisk pinsehelg. Her nytes helgen ute i det nydelige været. Lunsjen ble spist under det store lindetreet i hagen og livet smiler. :o)

Fortsatt god helg alle sammen!

7 kommentarer:

Underberget sa...

Å ja, syrin dufter helt himmelsk! Er så glad for at vi har en gammel syrin i hagen vår. Har også tatt noen stiklinger som kanskje om 10-20 år blir en fin hekk...

Janne Tove sa...

Syrinen lukter heilt fantastisk av sommer og no blomstrar den her oppe på Hadeland og. Vist har det vore ei pinsehelg vi kan sjå tilbake på med glede. Håpar vi får mange slike dagar i sommar:-))

Inger Marie sa...

Sommer og syrin...kan det bli bedre:))
Nydelig collage du har laget:))

Camilla sa...

Lukten av syriner får meg til å tenke på skoleårene i Hvitsten og syrinene i skolegården :-) De lukter nyyydelig, og når jeg en gang får større hage skal det garantert plantes syriner!!

Ha en fin uke!

Anonym sa...

Nok en gang blir jeg kjempeimponert over de flotte bildene dine :) Elsker også syrin. Vi har en syrinbusk i hagen, som ser ut til enten å være for gammel eller rett og slett ikke trives, for den ser stusselig ut nå som den skulle ha stått i full blomst. Den må nok byttes ut. Ha en fin uke :)

Tovepia sa...

Syrin dufter himmelsk, og jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har et syrintre, for det er virkelig vakkert i blomst.
Ha ei fin junihelg, klem fra mÆ;)

H. sa...

Mine blomstrer også, og jeg er tadig bortpå - bare for å lukte på dem !!

Minner meg om barndommen, da vi pleide å plukket store grener med syriner hos mine besteforeldre, rart hva lukter kan bringe frem av minner?

God helg :)