onsdag 28. november 2012

Hjemmelagde julegaver - del 4


Da kommer fjerde og det jeg tror blir siste del i min serie med hjemmelagde julegavetips. Først tips ut er noe søtt til de som liker det. :) Bak noen hjemmelagde sjokoladekjeks eller lag litt hjemmelaget marsipan med sjokoladetrekk og fyll det på ett glass som du kan pynte med noen fine bånd. Dette er også en fin gave å gi bort som en liten vertinnegave hvis du er invitert bort i julen.



Tips nummer to er et juletreteppe. Dette fikk mine svigerforeldre i julegave sist jul. Nissene kan brukes som dekorasjon på puter, brikker, duker og julestrømper. Malene til nissene finner du hvis du trykker her.



Tredje tips i dag er disse veldig enkle serviettringene. Mine er heklet av hyssing, men du kan fint bruke garn eller andre bånd. Jeg har heklet mine frem og tilbake og sydd de sammen til slutt, men det er ikke noe i veien for at du kan hekle de rundt heller. Ønsker du kan du jo pynte de med knapper eller perler, men de er også i seg selv uten noe pynt. Syr de i tillegg noen tøyservietter som passer til, blir dette en flott gave.



Selv om temperaturen ute ikke minner så mye om vinter fremdeles, satser jeg på at julen blir hvit og skiføret godt i vinter. Da kan dette siste tipset passe, nemlig tovede ullvotter. Link til oppskrift og beskrivelse finner du her og her.




Har du lyst til å se de andre hjemmelagde julegave tipsene jeg har lagt ut kan du trykke for del 1del 2 eller del 3.

Ha en fortsatt fin kveld. :)

4 kommentarer:

Inger Marie sa...

Så mange fine julegaver!
Kjeksene ser da veldig fristende ut..og de vottene...supervarme..det blir nok kaldt iår også.
Tusen takk for hyggelig hilsen:))

Edny sine puslerier sa...

Så mange fine gavetips! Tusen takk;)

GNIST by Gitte Bettina Lauridsen sa...

Her var det utrolig mange gode julegavetips og mange fine oppskrifter. Likte veldig godt de applikerte nissene - kjempefine! Fin blogg du har!

Vivishagerom sa...

Åh, det er så koselig å få hjemmelaget julegaver. Fine glass med noe godt i, er alltid hyggelig!

Ønsker deg en kjempe fin adventshelg! Du er hjertelig velkommen til å være med på Helgegleder denne gangen også!

Klem Vivi