tirsdag 27. desember 2011

Treet i hagen - Jul


Når vi har selskaper i den mørke tiden på året her på hobbybruket, pleier vi å lyse opp det store flotte tuntreet vi er så heldige å ha her på gården. Ekstra flott blir det hvis vi er så heldige at det er litt rim eller snø på det, da glitrer hele treet. Men i går var det plussgrader og ikke et snøfnugg i sikte. Men imponerende og vakkert er det uansett.


Her nyter vi en rolig dag, etter å ha puslet rundt og ryddet litt etter det tradisjonelle 2. juledag selskapet i går. Da inviteres tanter og onkler med barn og barnebarn på min mann sin side. Utrolig hyggelig å kunne samles slik en gang i året.

Her du lyst til å se hvordan treet ser ut om sommeren eller høsten  kan du trykke på linkene og se tidligere innlegg om treet.

Her har vinden stilnet og vi har en nydelig dag med strålende solskinn. Håper dere også har en flott dag og at vinden ikke har fått gjort for mye ugang hos dere. Klem :0)

3 kommentarer:

Unknown sa...

Oy for et syn , litt mystisk men veldig stemningsfult.
Juleklem fra Marit.

Janne Tove sa...

Vakkert i går også, men sjønner at det er enda penere med rim eller snø på:-)) Bare noen store krukker med småfuru og julelys som gikk i tusen knas her i stormen - ellers lever vi godt:-)) Klem

Berre Kristin sa...

Så flott tre, skjønar de er stolte av det:) Ha ei fin høgtid vidare!